LOGISTIIKAN ASIANTUNTIJAPALVELUT

Logent Consultingissa tarjoamme asiantuntemusta ja neuvoja eri palvelualueillamme. Pitkä kokemus monista erilaisista monimutkaisista logistiikkatehtävistä tarkoittaa, että voimme ratkaista ongelmasi ja keksiä innovatiivisia ratkaisuja.

Kumppanuus Logentin kanssa alkaa yleensä konsultatiivisella tutkimuksella tai konseptilla. Kokeneiden logistiikan asiantuntijoiden tiimimme on vastuussa tiedon keräämisestä ja skenaarioiden kehittämisestä, jotta voimme luoda edellytykset onnistuneelle päätöksenteolle ja olosuhteisiinne perustuvalle optimaaliselle logistiikkaratkaisulle.

Warehousing

Transport
Management

Customs
Services

Meidän prosessimme

Pitkällä kokemuksella omistautuneesta sopimuslogistiikasta olemme luoneet logistiikalleen korkeat vaatimukset asettaville asiakkaille ainutlaatuisen tarjouksen, jossa olemme voineet osallistua ja tukea koko matkaa esitutkimuksesta tehokkaaseen toimintaan.

Konsepti ja toteutettavuustutkimus
Analyysi ja suunnittelu
Käyttöönotto ja käyttö

Yhteyshenkilöt

Daniel Rhedin
Vice President, Solution Design
daniel.rhedin@logent.se

Markus Viitanen
Sales Manager
markus.viitanen@logent.fi
+358 50 4399 852

Jukka Lanu
Sales Manager
jukka.lanu@logent.fi
+358 44 7226 248

Juha Hauta-Heikkilä
Sales Manager
juha.hauta-heikkila@logent.fi
+358 40 721 8414

Slide 1
Logistik, kontraktslogistik

Beijer Byggmaterial on yksi Ruotsin johtavista rakennusmateriaalien myynnistä ensisijaisesti ammattilaisille. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja vuonna 2022 sen liikevaihto oli noin 10 miljardia SEK.

Beijer tarvitsi uutta keskusvarastoratkaisua varmistaakseen tulevaisuuden kasvun ja toimituskyvyn. Logent sai tehtäväkseen suunnitella, toteuttaa ja operoida Eskilstunan uuden keskusvaraston.

Beijerin ja Logentin yhteistyö on johtanut huippumodernin ja tulevaisuudenkestävän keskusvaraston kehittämiseen, jossa on automaatio, junayhteys ja aurinkokennoja jne. Laitos on rakenteilla ja sen odotetaan olevan käytössä vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä