Slide
Investor Relations
Olemme sopimuslogistiikan markkinajohtaja Pohjoismaissa ainutlaatuisella menetelmällä ja laajalla palveluvalikoimalla. Vahvuutemme on osaamisemme ja kokemuksemme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjen laadukkaiden ja tehokkaiden logistiikkaratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja toiminnasta.
Kestävä kehitys on osa kokonaisstrategiaamme ja ratkaisevaa, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme ja jatkaa kehittymistä yrityksenä.
0
Liikevaihto MEUR
0+
Työntekijää
0%
Alle 30-vuotiaiden työntekijöiden osuus
0+
Toimipaikkaa
0%
Uusiutuvan sähkön osuus
Slide
Tietoja Logentista
Olemme sopimuslogistiikan markkinajohtaja Pohjoismaissa ainutlaatuisella menetelmällä ja laajalla palveluvalikoimalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ja luomme lisäarvoa asiakkaillemme taattujen kustannus- ja laatuparannusten avulla. Olemme itsenäinen osapuoli ilman omaa infrastruktuuria ja räätälöimme ratkaisun asiakkaan tarpeiden mukaan. Otamme kokonaisvastuun konsultoinnista tutkimuksesta ja ratkaisusuunnittelusta toimitussitoutumiseen ja toteutuneeseen tulokseen ja pyrimme jatkuvaan parantamiseen vankkojen toimintaprosessien ja vahvaan johtajuuteen keskittymisen avulla.
Slide
Sääntelyn edellyttämät lehdistötiedotteet
Tervetuloa Regulatory Press Releases -sivullemme, jossa jaamme tärkeitä tietoja yhtiön ajankohtaisista tapahtumista ja päivityksistä sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Täältä pääset tutustumaan organisaatiomme viimeisimpään kehitykseen ja raportoimaan sitoumuksistamme sidosryhmille.
Slide
Taloudelliset raportit

Sisältää lakisääteiset vuosiraportit, vastuullisuusraportit ja muuta tietoa.

Talouskalenteri

Talouskalenterimme tarjoaa yleiskatsauksen tulevien taloustapahtumien päivämääristä.

Bond

Tietoja rahoitusstrategiastamme ja vakuuksistamme.

Slide
Kestävä kehitys

Tavoitteenamme on olla olemassa olevien ja uusien asiakkaiden luonnollisia kumppaneita ja luoda kestäviä ratkaisuja päivittäisiin ja pitkäaikaisiin logistiikkatarpeisiin. Vastuullisuustyö on integroitu liiketoimintamalliimme ja tärkeä osa työtä visiomme saavuttamiseksi. Meille kestävä kehitys on myös tärkeää, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omansa.

Slide
Hallinto & hallitus

Johto- ja hallitussivullamme voit tutustua omistautuneeseen tiimiin, joka on tärkeä osa Logentin menestystä. Kokeneet johtajamme, joilla on vuosikymmenten kokemus alalta, ohjaavat organisaatiotamme intohimolla ihmisiä, planeettaa ja kumppaneita kohtaan. Yhdessä ne muokkaavat strategiaamme ja ohjaavat päivittäistä toimintaamme tavoitteenamme aina tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaillemme.

Slide
Andrzej Kulik
CFO

andrzej.kulik@logent.se
+46(0) 738 156 700