MIKÄ ON LOGENT?

Olemme sopimuslogistiikan markkinajohtaja Pohjoismaissa ainutlaatuisella menetelmällä ja laajalla palveluvalikoimalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ja luomme lisäarvoa asiakkaillemme kustannus- ja laatuparannuksillamme. Olemme itsenäinen osapuoli ilman omaa infrastruktuuria ja räätälöimme ratkaisun asiakkaan tarpeiden mukaan. Otamme kokonaisvastuun konsultoinnista tutkimuksesta ja ratkaisusuunnittelusta toimitussitoutumiseen ja toteutuneeseen tulokseen. Pyrimme jatkuvaan parantamiseen vankkojen toimintaprosessien ja vahvaan johtajuuteen keskittymisen avulla.

Vahvuutemme on osaamisemme ja kokemuksemme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjen laadukkaiden ja tehokkaiden logistiikkaratkaisujen suunnittelussa, toteuttamisessa ja toiminnassa. Tavoitteenamme on olla olemassa olevien ja uusien asiakkaiden luonnollinen kumppani päivittäisiin ja pitkäaikaisiin logistiikkatarpeisiin. Jokaisesta päätöksestä, jolla voidaan luoda kestävämpiä logistiikkaratkaisuja, tulee siksi tärkeä meille, asiakkaillemme ja muille sidosryhmille.

Kestävä kehitys on osa kokonaisstrategiaamme ja ratkaisevaa, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme ja jatkaa kehittymistä yrityksenä.

Slide
Perusarvomme
VÄLITTÄMINEN

Välitämme ihmisistämme, planeetastamme ja asiakkaistamme. Pitkäjänteisyys on keskeistä kaikissa toiminnoissamme.

INNOVOINTI

Asiantuntijuutemme ja innovaatinen tapamme työskennellä mahdollistavat ensiluokkaiset palvelut ja jatkuvan parantamisen kaikessa tekemisessämme.

LUOTTAMUS

Pidämme lupauksemme ja otamme vastuun. Pohjautuen pitkään kokemukseemme, räätälöimme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

PÄÄTTÄVÄISYYS

Reagoimme muuttuviin tilanteisiin päättäväisyydellä ja joustavasti. Me hoidamme hommat!

Lue lisää yleisistä strategisista painopistealueistamme