SATAMAT JA TERMINAALIT

Logent Ports & Terminals toimii ja kehittää satama- ja terminaalitoimintoja, joissa useiden osa-alueiden osaamisen yhdistämisellä luomme ainutlaatuisen tarjouksen.

Joustavuus ja riippumattomuus ovat kaksi suurimmista vahvuuksistamme, kun kehitämme ratkaisuja, joissa asiakas on aina keskiössä.

Logent Ports & Terminals on itsenäinen terminaalioperaattori, joka operoi ro/ro-terminaalia Göteborgin satamassa, yhdistelmäterminaalia Hallsbergissä ja suorittaa erikoistuneita ahtauspalveluita Tukholmassa ja Nynäshamnissa.

Toimintamme

Slide 1

Göteborg

Göteborgin terminaalissa puramme ja lastaamme ensisijaisesti RoRo-aluksia. Lastaamme autoista kaivoskoneisiin tai rullaperävaunuihin, jotka täytämme terminaalissa. Käsittelemme myös projektikuormia, joissa on mahdollisuus vuokrata autonosturi. Terminaalissa on kaksi laituripaikkaa, 650 m rautatien raidetta, aidoitus, 24h-vartiointi ja se on ISPS-luokiteltu.

Slide 1

Tukholma
Tukholmassa suoritamme Viking Linen ahtauspalveluita. Kiinnitämme ja laskemme laivoja vesille, puramme ja lastaamme perävaunuja ja ajoneuvoja sekä reititämme kuorma-autoja ja henkilöautoja. Osaavilla ahtaajillamme on pitkä kokemus satamatyöstä. Suoritamme yhteistyössä Stockholms Hamn AB:n kanssa myös kaupungin satamissa käsiteltävien projektikuormien ahtaus- ja varastointitehtäviä.

Slide 1

Nynäshamn
Nynäshamnissa työskentelemme energiasatamassa ja LNG-terminaalissa. Logentin henkilökunta on erityisesti koulutettuja satamatyöntekijöitä öljy-, kaasu- ja tuotesäiliöalusten purkamiseen ja lastaamiseen satamassa oleville asiakkaille.

Suoritamme myös vartijapalveluita, kuin myös kaasun testausta, sisäänkäynti- ja vartijavartiointia, palovartiointia ja saattamista.

Slide 1

Hallsberg
Keskellä Ruotsin rautatiekeskusta on Logistiikkakeskuksemme. Hallsbergin Kombiterminalenin kolmella täyspitkällä raiteella ja Göteborgin satamasta päivittäin kulkevat junat tarjoavat mahdollisuuden nopeisiin ja ilmastoälykkäisiin liikenneratkaisuihin.

Terminaalissa on 17 000 neliömetriä kuumavarastoa ja 14 000 neliömetriä kylmävarastoa. Tarjoamme purku- ja lastaus-, varastointi-, uudelleenpakkaus- ja ristitelakointia sekä autamme välittäjänä kuljetusratkaisuja. Käsittelemme intermodaalikontteja ja -perävaunuja sekä tavanomaisia ​​kiskovaunuja.

previous arrow
next arrow

Yhteyshenkilöt

Richard Hjertquist
Business Area President, Ports & Terminals
richard.hjertquist@logent.se

Mikael Myntti
Strategic Sales and Development Manager
mikael.myntti@logent.se

Daniel Karlsson
COO, Göteborg
daniel.karlsson@logent.se

Anette Vilhelmsson
Site Manager, Tukholma & Nynäshamn
anette.vilhelmsson@logent.se

Henrik Edfeldt
Site Manager, Hallsberg
henrik.edfeldt@logent.se