Tietokeskus

Kestävä kehitys toimitusketjussa

Nostamme toimitusketjumme kunnianhimoa ja panostamme yhteistyöhön varhaisessa vaiheessa. Työskentelemme yhdessä saavuttaaksemme asetetut tavoitteet ja parantaaksemme jatkuvaa vastuullisuustyötä. Tärkeä osa tätä työtä on ollut vastuullisuusnäkökohtien sisällyttäminen hankintoihin alusta alkaen. Siksi olemme ylpeitä, että olemme solmineet sopimuksen työvaatteista Procuratorin kanssa, ja olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä pystymme edelleen parantamaan kestävän kehityksen työtä ja vähentämään ympäristökuormitusta. Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet toimittajan, joka täyttää korkeat kestävän kehityksen vaatimukset sekä joustavuus- ja laatutarpeemme.

“Hyvän työn edellytys on mukavat ja asianmukaiset vaatteet ja kengät, jotka samalla edistävät turvallisuutta työpaikalla. Tämä riippumatta siitä, työskenteletkö satamassa, terminaalissa, työpajassa vai työpaikalla. Olemme tyytyväisiä, että löysimme Logent Groupille kattavan toimittajan, joka varmistaa korkean laadun ja turvallisuuden kaikessa toiminnassamme.” sanoo Buster Odlander, Operations Development & Transformation -johtaja.

“Olemme äärettömän ylpeitä siitä, että Logent valitsi meidät ja työvaatteet omasta Worksafe-kokoelmastamme! Procuratorille Logent sopii täydellisesti, sillä he välittävät yksilön mukavuudesta mutta myös ympäristövaikutuksista. Yhdessä voimme kehittää uusia kierrätystapoja, haastaa raaka-aineiden ja materiaalien valinnassa sekä mukauttaa vaatteita työtehtäviin. Lisäksi lisäämme turvallisuutta työpaikalla pidentämällä vaatteen käyttöikää, kun sitä käytetään sen oikeassa ympäristössä. ja oikealla tavalla. Kaikki tämä samaan aikaan, kun he harjoittavat liiketoimintaansa edustaen Logent-brändiä uusimmilla työvaatteilla. Kiitos luottamuksesta ja nyt lähdetään liikkeelle!” sanoo Kristina Lantz, myynti- ja markkinointijohtaja.