Kuva: Elmeri Elo

Kestävä kehitys on osa Logentin kokonaisstrategiaa. Yhteistyöllä saavutamme tavoitteemme ja autamme kumppaneita saavuttamaan omansa. Kestävät logistiikkaratkaisut luovat jatkuvuutta, josta hyötyvät ilmasto ja yhteiskunta.

Hiilineutraalius 2030

Tavoitteenamme on olla hiilineutraali omassa toiminnassa syntyvien päästöjen suhteen sekä vähentää päästöjä huomattavasti vuoteen 2030 mennessä. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että saavutamme myös heidän tavoitteensa.

Jatkuva seuranta

Olemme kehittäneet yleisen ilmaston tiekartan tunnistaaksemme ja selventääksemme tavoitteiden saavuttamisen vaatimia toimenpiteitä. Keräämme yksiköittäin dataa työmatkoista, jätteistä, konekannasta sekä sähkön, lämmityksen ja veden kulutuksesta.

Reagointi arjessa

Sovitamme ja mukautamme matkasuunnitelmat organisaatioiden ja paikallisten olosuhteiden mukaan. Lajittelemme jätteet kaikissa yksiköissämme. Keräämämme data ohjaa muutoksiin ja kehitystoimiin.

Kestävää ja turvallista

Vaihdamme suunnitelman mukaisesti diesel-trukit sähkökäyttöisiin. Samalla yhtenäistämme konekantamme Linde-laitteisiin. Näin luomme myös entistä turvallisemman työskentely-ympäristön. Toimitilojen lämmitysmuodoissa huomioidaan ympäristöystävällisyys.

Sitoutunutta tiimityötä

Jokainen organisaatiomme jäsen on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin ja toimintatapoihin kaikissa yksiköissä. Teemme ympäristöhavaintoja arjessa, ylläpidämme ajantasaisuutta ja tietoisuutta sekä ohjeistamme ja koulutamme henkilöstöämme.

Lue lisää klikkaamalla tästä.