Tietokeskus

Tietokeskuksemme sisältää runsaasti artikkeleita, oppaita ja neuvoja, jotka kattavat kaiken peruskäsitteistä edistyneisiin tekniikoihin. Toivomme, että hyödyt osaamisestamme ja voimme auttaa sinua optimoimaan logistiikkatoimintasi.

Rekrytoimme
Suomessa

Haemme nyt esimiehiä, toimihenkilöitä ja logistiikkatyöntekijöitä.

Kestävä kehitys toimitusketjussa

Nostamme toimitusketjumme kunnianhimoa ja panostamme yhteistyöhön varhaisessa vaiheessa. Työskentelemme yhdessä saavuttaaksemme asetetut tavoitteet ja parantaaksemme jatkuvaa vastuullisuustyötä.

3 vinkkiä menestymiseen työhaastattelussa

Ennen haastattelua mieti konkreettisia esimerkkejä, jotka osoittavat ominaisuuksia tai taitoja, joita olet korostanut CV:ssäsi. Esimerkki: “Olen osallistunut X-projektiin X:ssä, joka johti XX ME säästöihin”.

Logentin tullimaksujen palautuskonsepti

Logent Tullin innovatiivisen tullimaksujen palautuskonseptin avulla sinulla on mahdollisuus saada maksetut tullimaksut takaisin Ruotsiin lähetettävistä tavaroista.

Olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan vaikuttavia, noin 25 %:n säästöjä asiakkaidemme tullin kokonaiskustannuksista Drawback-ratkaisumme avulla. Nyt on sinun vuorosi. Ota selvää kuinka paljon yrityksesi voi säästää!