Logent Groupin toimitusjohtaja Linda Aidanpää Baronnet johtaa konsernia kohti logistiikka-alan pohjoiseurooppalaista johtajuutta. Hän on ikään kuin orkesterinjohtaja, joka kokoaa useat isot palaset yhteen.

KUKA?

Logent AB:n toimitusjohtaja toukokuusta 2023 alkaen. Toimi aiemmin kiinteistönhoitoyhtiö Primär FM Groupin toimitusjohtajana. Koulutukseltaan insinööri. Työskenteli pitkään Ranskassa sisäilmastolaitteisiin keskittyneen yhtiön kansainvälisten markkinoiden johtajana.

TYÖ

Viidessä maassa toimivan logistiikkakonsernin toimitusjohtajan työ on laajaa ja monipuolista. Tehtävänä on kasvattaa Logent kohti logistiikka-alan pohjoiseurooppalaista johtajuutta. Kasvustrategia yksi isoimmista painopisteistä.

VAPAA-AIKA

Viihtyy perheen ja ystävien parissa. Harrastaa spinningiä ja luonnossa liikkumista, sekä matkustelua ja aktiivista lomailua kuten vaellusta, sukellusta ja laskettelua.

”Työskentelen upeassa yhtiössä yhdessä pätevien osaajien kanssa. Olen ikään kuin kaiken yhteen kokoava orkesterinjohtaja. Tykkään osallistaa ja työskennellä tiimeissä. Nautin siitä, kun saan ihmiset menestymään ja kehittymään.” – Linda Aidanpää Baronnet

Lue myös muut Logent Sanomat -lehden artikkelit sähköisestä versiosta klikkaamalla tästä.