Haluamme kasvaa asiakkaiden kanssa

Kumppanuudet asiakkaiden, tavarantoimittajien ja paikallisten yhteisöjen kanssa ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta voidaan onnistua luomaan kestäviä ja pitkäaikaisia ​​logistiikkaratkaisuja vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen haasteisiin. Haluamme olla integroitu ja luonnollinen osa liiketoimintaamme, jota harjoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kumppanuus kanssamme tarkoittaa, että suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme jatkuvasti logistiikkaliiketoimintaa yhdessä kanssasi. Monet asiakkaistamme ovat kokeneet kumppanuuden aikana voimakasta kasvua, mikä asettaa suuria vaatimuksia ratkaisun joustavuuden ja skaalautuvuuden suhteen. Tarjoamme asiantuntemusta, jota tarvitaan ajan mittaan tehokkaan ja kestävän logistiikan hallinnan varmistamiseksi.

Yhteistyö ja kumppanuus ovat tärkeitä

Haluamme luoda asiakkaillemme edellytykset saavuttaa vastuullisuustavoitteensa. Näemme myös, kuinka vahvan yhteistyön ansiosta sekä asiakkaat että me saavutamme tavoitteet aikaisemmin kuin pystyisimme omin voimin. Uskomme, että yhteistyö ja kumppanuus mahdollistavat innovaation. Pitkät asiakassuhteet mahdollistavat myös toiminnan kestävän kehittämisen, koska voimme tehdä yhteistyötä pidemmällä aikavälillä.

Sertifikaatit
Logentilla on ollut useita erilaisia ​​sertifikaatteja vuosien varrella. Logentille nämä sertifioinnit ovat tärkeitä ja leimaavat palveluidemme laatua. Logent Groupissa olemme omistautuneet ulkoisiin laatuohjelmiin eteen ja vuonna 2021 kaikki sertifioinnit uusittiin ilman huomautuksia.

Asiaan liittyvä sisältö
Supplier Code of Conduct

Operations Excellence -ohjelma

Palvelujemme tulee olla kohtuuhintaisia, laadukkaita ja mukautuvia. Korkean laatutason varmistamiseksi olemme kehittäneet Operations Excellence -ohjelman. Kattava ohjelma tarjoaa myönteisiä taloudellisia vaikutuksia ja tuottavuuden kasvua, mutta mikä tärkeintä, turvallisempia työpaikkoja ja enemmän työntekijöiden hyvinvointia. Merkittävällä kokemuksellamme logistiikkaratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa ja toiminnassa uskallamme luvata, että kumppaninamme näet nopeasti, että merkittäviä parannuksia tunnistetaan ja toteutetaan jatkuvasti.

Tärkeää yhteistyötä toimittajiemme kanssa

Kumppaneitamme ovat myös toimittajamme. Näemme yhteistyön tärkeyden saavuttaaksemme asetetut kestävyystavoitteet arvoketjussamme. Työskentelemme aktiivisesti varmistaaksemme, että toimittajat noudattavat toimittajien toimintaohjeissamme kuvattuja vaatimuksiamme ja ohjeitamme.

Lue lisää yleisistä strategisista painopistealueistamme